Elektriker - find din lokale håndværker

Elektrikere i Lyngby Håndværkerforening er specialister i smarte el installationer i både køkkener, badeværelser og butikker. Kvalitet, punktlighed og faglighed er vores vigtigste værdier. Vi har mange års erfaring med alle typer af installationer, optimering af internet installationer, energi og belysnings optimering af bolig og elinstallationer i butikker.

Elektriker i LHVF - Hvad hjælper vi dig med?

Står du og mangler en elektriker`? Så klarer vi opgaven for dig: 

 • vi udfører alle opgaver relateret til el i hjemmet eller virksomheden
 • vi skifter hurtigt en lampe 
 • vi udskifter alle dine vægstik
 • skifter afbrydere
 • trækker ledninger
 • tilslutter et køleskab og frysere
 • tilslutter komfur
 • skifter stikprop
 • installerer ny opvaskemaskine og tørretumbler
 • tilslutter ventilator
 • monterer lamper
 • håndterer simple el-opgaver
 • håndterer avancerede elinstallations opgaver og netværksløsninger.
 • vi er specialister i at etablere netværksinstallationer til IT og databehandling
 • vi samarbejder med lokale VVS´ere og Tømrere

El-installatører - Elektrikere - Lyngby Håndværkerforenings elinstallatører

Elektriker klarer alle dine elinstallationer

Vi tager os som elektrikere af både små og store komplicerede opgaver hos både private og erhverv.

Vi har mange års erfaring med alle typer af installationer, og optimering af internet installationer, energi og belysnings optimering af boliger og butik installationer, ligeledes for alle typer af virksomheder, ejendomsselskaber, skoler samt offentlige og kommunale institutioner.

Hvis du er på udkig efter en professionel elektriker, så kan du trygt kontakte os. Vi står klar til at varetage mange forskellige opgaver afhængigt af dine ønsker og behov. Med mange års erfaring, vores store kapacitet og mange forskellige kompetencer som el-installatører, kan vi udføre alt inden for el.

 • El-teknik
 • El-installationer
 • El-eftersyn i forbindelse med bolighandler, sommerhushandler
 • Varmepumper
 • Solceller


Som elektrikere arbejder vi med elektriske installationer i bygninger og på automatiske anlæg og systemer, samler og reparerer el-apparatur eller vedligeholder infrastrukturen (el-nettet). Vi er f
ingernemme og meget omhyggelige, og sørger for korrekte installationer uanset hvilken opgave vi bliver sendt afsted til. Derudover har vi et godt kendskab til de regler og lovkrav der hersker på området.

Elektrikere er specialiseret indenfor forskellige kompetencer og kvalifikationer i alt fra tyverisikring og lys, til telefoner og elektroniske styrings- og produktionsanlæg. 

Arbejdet som elektriker kræver et stort overblik og blik for detaljer. Det handler om at kunne gøre el-installationerne overskuelige og sørge for, at elektronikken ikke er rodet og til besvær. Arbejdet som elektriker kan også indebære opgaver omkring IT, styring af automatiske anlæg, varme og belysning, og hårde hvidevarer som opvaskemaskiner, kaffemaskiner og meget andet.

Elektriker Lyngby?

Elektrikerne er medlem af Lyngby Håndværkerforening og dækker hele området i og omkring Lyngby området. Vi kører også som elektrikere i København og omegn, både hos private og i store virksomheder, hvor elektrikerne og lærlinge sørger for elinstallationerne er i orden, godkendte og overholder samtlige lovkrav. Find din Lyngby elektriker lige her.

Elektriker Virum?

Virum elektrikerne er medlem af Lyngby Håndværkerforening og dækker hele området i og omkring Virum by. Vi kører også som elinstallatører i Storkøbenhavn og omegn, både erhverv og privat, hvor vores elektrikermontører og dygtige lærlinge sørger for dine elinstallationerne er godkendte og overholder samtlige lovkrav. Find din Virum elektriker her.

Hvad koster en elektriker i timen?

Et spørgsmål der er vanskeligt at svare på, da det afhænger af helt, hvilken el-opgave det drejer sig om, om opgaven udføres af en lærling eller af en erfaren montør, hvor mange timer og hvad der skal bruges til installationen. 

Vi arbejder med priser som grundtakster, servicemontører, lærlingeløn, servicevogn og akut opståede vagtudkald.

Hvad laver en elektriker?

En elektriker arbejder både med el-teknik, el-installationer, el-eftersyn i forbindelse med bolighandler og sommerhushandler, varmepumper, solceller, sikkerhedsledelse på banearealer, monterer lamper, installerer el til opvaskemaskiner og tørretumblere, trækkere ledninger, skifter stikpropper og afbrydere, monterer ventilatorer og  komfurer og etablerer netværksinstallationer til IT og databehandling hos både private og store som små virksomheder.

Hvor jobber en elektriker?

Elektrikere finder du som selvstændige og i både små og store virksomheder. Alt afhængig af hvad elektrikeren er specialiseret i arbejder de med forskellige ting. En elektriker skal have flair for alt det el-tekniske ved el-installationer, kende sine lovkrav og være kvalitetsbevidst, og samtidig både kunne arbejde selvstændigt og indgå i teams.

Elektriker hvad må man selv?

Hvad må du egentlig lave selv uden en autorisation? Du kan se her, hvad du må lave af elarbejde uden en autorisation og hvordan du gør det. Må du skifte en afbryder, trække ledninger, tilslutte et køleskab, komfur, skifte stikprop, installere ny opvaskemaskine og tørretumbler, skifte stikprop, ventilator og montere dine lamper?