Maler - find din lokale håndværker

Malere i Lyngby Håndværkerforening er kompetente specialister i at få din bolig til at se flot ud med maling efter eget ønske der passer ind i stilen i dit hjem eller i din virksomhed. Kvalitet, pålidelighed og faglighed er vores vigtigste værdier. Vi har mange års erfaring med alle typer af maleropgaver. Vi tager kærlig hånd om både dine vægge, lofter, paneler og træværk både udendørs og indendørs.

Maler i LHVF - Hvad hjælper vi dig med?

Står du og mangler en maler? Så klarer vi opgaven for dig. Vi samarbejder med lokale VVS´ere, Tømrere, Elektrikere, Tagdækkere og Murere

Maler - Lyngby Håndværkerforenings malere

Maler - Lyngby Håndværkerforenings malere

Er du på udkig efter en professionel og pålidelig maler i Stor København, der har styr på sit kram og tager kærlig hånd om vægge, lofter, paneler og meget mere i din bolig?

Så er du kommet til det rette sted.

I Lyngby Håndværkerforening er håndværkernes grundige forarbejde fundamentet for et godt resultat. Vi nøjes vi ikke, vi går langt og sørger for at vi leverer flotte opgaver for kunderne. Vi går med andre ord ikke på kompromis med kvalitet.

Kvalitet tager tid, og derfor bestræber vi os på altid at give et godt tilbud og levere et godt resultat. Punktlighed og disciplin betyder meget for os, og vi gør derfor altid vores bedste, samt afslutter vores opgaver til aftalt tid. 

Lyngby Håndværkerforenings malere besidder stor ekspertise indenfor alle typer maleropgaver for både privatkunder, virksomheder og institutioner. Det betyder, at vi maler din gavl, dine lofter, dine møbler og dit sommerhus. Der er ikke den maleropgave, som vi ikke kan påtage os for dig. Kompetente malersvende med den nødvendige viden og erfaring sikrer dig at maleropgaverne udføres i den højeste kvalitet. Malerne er hurtige og effektive, og vægter faglighed højt.

Malerne håndterer alle dine opgaver

Vi tager os som malere af både små og store komplicerede opgaver hos både private og erhverv.

Vi har mange års erfaring med alle typer af malerarbejde: 

Maler Nordsjælland og Stor København

Vores malersvende hjælper private samt erhvervskunder i hele København og Nordsjælland. Vi kører blandt andet ud til kunder, der skal have udført professionelt malerarbejde i Lyngby, Hellerup og Gentofte, samt resten af Stor København. Hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte os – vi dækker som nævnt hele Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Ønsker du opgaven varetaget af en malermester, så kontakt os.

Få konstruktive råd og vejledning af vores malermester

Som malermestre har vores håndværkere gennem mange år malet mange forskellige typer af opgaver, og de kan derfor tilbyde dig kyndig rådgivning. Det kan være alt fra valg af farver, tapeter eller andre materialer, men det kan også være i forhold til, hvordan vi løser din opgave på bedst mulig vis.

I Lyngby håndværkerforening har vi dygtige malersvende som har mange års erfaring i branchen. Derfor kan de udføre mange forskellige former for malerarbejde. De kan både male indendørs og udendørs, og kvaliteten er selvfølgelig altid i top. Vi maler med kvalitetsmaling, hvilket sikrer dig et flot og holdbart resultat. Der er findes ikke en opgave for stor eller lille som vi ikke kan håndtere. Så tøv ikke med at kontakte os du kan med andre ord trygt lade vores malermester klare din næste opgave.

Hvilke opgaver udfører en maler?

Indvendigt vil maleren typisk beskæftige sig med

 • nedtagning af gammel filt og tapet
 • maling af inderdøre
 • maling af køkkenlåger og køkkenskabe
 • opsætning af væv og filt
 • maling af vægge og lofter
 • fugning
 • spartling
 • istandsættelse af lejligheder og boliger
 • renovering af virksomheder indvendigt

Udvendigt vil maleren typisk beskæftige sig med

 • maling af facader
 • maling af vinduer
 • pudsning
 • maling af hus og sommerhus
 • maling af gavle
 • maling af sternbrædder
 • påføring af træbeskyttelse
 • fjernelse af graffiti
 • renovering udvendigt

Maler pris

Alle opgaver er forskellige og kræver forskelligt. Vi giver derfor individuelle personlige tilbud, der matcher dine ønsker Giv os et kald, så vi kan komme forbi og besigtige opgaven inden vi giver dig et godt tilbud på projektet, renoveringen eller vedligeholdelse af din bolig.

Hvad koster en maler i timen?

Prisen på en erfaren uddannet maler svinger alt efter omfanget på opgaven.
Malerne bestræber sig altid på at give dig et godt tilbud på din maleropgave, til meget fornuftige priser. Selvom vi tilbyder rigtig gode priser, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af opgaven.

Ønsker du et godt tilbud? Ring til vores malermestre.

Hvad laver en maler?

Som maler håndtere du både nedtagning af gammelt taper, spartling, opsætning af tapet og filt, fugninger og maling af vægge, døre, vinduer og udvendig vedligeholdelse.

Hvad koster en malermester i timen?

Priserne varierer men ligger ofte mellem 250 og 700 kr. i timen ex. moms, hvis din maler udregner sin pris pr. time. Kvalitet koster og det samme gør ordentlig maling.

Hvad koster det at male loft?

Maling af lofter ligger på 75 kr-150 kr pr m2. Få en maler til at give dig den nøjagtige pris på din opgave. Der kan være både 1 lag, 2 lag og fugning efterfølgende du får brug for.

Hvad koster maling af sommerhus?

Priserne afhænger af hvilken facade der skal males. Er det et murstenshus eller et traditionelt sommerhus i træ? Skal vi benytte stilads og andet sikkerhed for at kunne udføre opgaven? Vi kommer ud og giver dig et godt tilbud på dit sommerhus inkl. maling.

Hvad koster maling ved fraflytning?

Nogle malerfirmaer har en fast pris for traditionelle maleropgaver. Maling ved fraflytning afhænger af antal m2 der skal males og om væggene skal males 1 eller 2 gange, måske skal der spartles huller ud efter billede ophæng. Prisen svinger ml 250 kr til 700 kr i timen plus materiale.